Pure en Hybrid Cloud: 

Telecom in de cloud, op maat van bedrijven en overheden.

Pure Cloud en hybrid cloud

Laat uw mobiele telefoons alles doen wat uw vast toestel doet. Hoe? Door ze met Fuzer te integreren in uw telefooncentrale.

Hoe ingewikkeld de achterliggende technologie ook mag zijn, uw gebruikscomfort staat steeds centraal. Zo zal u ervaren dat onze oplossingen voor grote bedrijven en overheden verrassend gemakkelijk zijn in gebruik.

Met Pure Cloud haalt u uw telefooncentrale naar de cloud en kiest u voluit voor mobiliteit, gebruikscomfort en vrijheid. Dit alles in een totaaloplossing, inclusief vaste en mobiele telefonie. 

Met Hybrid Cloud kiest u ervoor om onze servers niet in onze cloud, maar wel in die van u te plaatsen. Zo behoudt u zelf de keuze op het gebied van operatoren.

Handig, budgetvriendelijk én intelligent: dát is Fuzer.

ONTDEK HIER ONZE PURE CLOUD OPLOSSING

Zó werkt het

Door de Escaux Fix Mobile Unification (FMU) technologie te gebruiken via ons eigen mobiele netwerk, kunnen we uw simkaart registreren als een normaal SIP-toestel in uw IP-PBX. Die simkaart gebruikt u in eender welk gsm-toestel, smartphone of gsm-desk phone.

Het resultaat? Uw mobiele telefoon kan alles wat uw IP- of IP-DECT-telefoon ook kan:

Fuzer maakt uw telecom:

  • Bel uit met uw vast nummer

  • Blijf bereikbaar via uw vaste nummer.

  • Gebruik verkorte extensies.

  • Veralgemeen de restricties van uw centrale (bijvoorbeeld: geen internationale oproepen mogelijk).

  • Bekijk de presence status van de mobiele telefoon in de centrale.

  • Geef alle oproepen weer in de rapportering.

  • Neem deel aan belgroepen.

Uw alternatief voor de DECT-centrale

De Fix-Mobile integratie is hét alternatief voor uw huidige DECT-centrale. Waarom? Omdat de Fuzer-technologie niét gelimiteerd is tot het bereik van de DECT-antenne. U gebruikt al uw toestellen als een DECT-toestel op het hele mobiele netwerk van Telenet. U hebt bovendien géén smartphone nodig. Een eenvoudige gsm volstaat. Let wel: om het systeem optimaal te gebruiken, is er voldoende dekking nodig van het klassieke 2G-gsm-netwerk in uw gebouwen.

Meer weten? Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan!